BBM Video dostupan za korisnike iOS i Android platforme u Evropi

Ova funkcija omogućava korisnicima BlackBerry Messenger platforme da uživaju u unakrsno-platformskom video razgovoru unutar aplikacije

Početkom ove godine BlackBerry je konačno objavio BBM Video za korisnike iOS i Android operativnih sistema u SAD i Kanadi. Ova funkcija omogućava korisnicima BBM platforme da uživaju u unakrsno-platformskom video razgovoru unutar aplikacije. Od tada je servis postao dostupan korisnicima iOS i Android platformi u raznim regionima, pa je tako BBM Video objavljen u 26 država Latinske Amerike i 17 država na Bliskom Istoku.
Najveća objava ove funkcije dogodila se 14. juna kada je 109 zemalja i teritorija iz Evrope i Afrike dobilo nadogradnju BBM aplikacije u vidu BBM Video funkcije. BBM Video je dodat BBM-u sa serverske strane, a to omogućava da funkcija bude dodata u aplikaciju bez da korisnici moraju da vrše nadogradnju. Naravno, aplikacija je i dalje besplatna na App Store i Google Play Store prodavnicama.
Tvorac BBM-a napustio BlackBerry
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi