Greška

Došlo je do greške.

Battle Royale igra u Titanfall univerzumu stiže uskoro

03.02.2019 17:00 | 2 Games
Battle Royale igra u Titanfall univerzumu stiže uskoro


Jedna od najgore čuvanih tajni u svetu video igara trenutno je da stiže Battle Royale igra, smeštena u Titanfall univerzumu, koja će biti objavljena u ponedeljak.

Rod Breslau, esports novinar, ističe da je dobio ove informacije od nekoliko streamera koji su bili na specijalnom događaju koji je povezan sa igrom, čiji je naziv Apex Legends. On ističe (a ovo je potvrdio i gejming sajt Kotaku) da će igra biti besplatna i biće dostupna za PlayStation 4, Windows PC i Xbox One.

 

Pogledajte još: Battle Royale mod za Red Dead Redemption 2 ušao u betu


Respawn Entertainment, kreator Titanfall igre,razvija novi naslov, dok će izdavač biti Electronic Arts. Apex Legends će koristiti modifikovanu verziju Source endžina i imaće mikrotransakcije i loot crate dropove kozmetičkog tipa.

Sugeriše se da će Apex Legends biti Battle Royale igra bazirana na klasama, sa timovima od po tri igrača. Serveri će podržavati ukupno do 60 igrača. Titani neće biti deo igre.

Izvor: Polygon

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Bane Neregistrovan korisnik
Mene interesuje da li mozda znate specifikacije koje su potrebne za pokretanje ove igre. Hvala vam u napred i stvarno mi se svidja vas rad.

Windows 3.0 File Manager je dostupan u Microsoft Store-u

Varijanta Moto G7 telefona se pojavila na TENAA sertifikaciji

10404
10405
10406
10407
10408
10409