Greška

Došlo je do greške.

Battle Royale mod za Red Dead Redemption 2 ušao u betu

11.01.2019 16:10 | 0 Games
Battle Royale mod za Red Dead Redemption 2 ušao u betu


Rockstarova popularna Red Dead Redemption 2 igra dobija svoj prvi apdejt za ovu godinu, koji igru uvodi u Battle Royale žanr. Gun Rush je novi mod, koji će biti u beti tokom narednih nekoliko meseci, dok developer prikuplja povratne informacije od igrača i predstavlja nove sisteme.

Gun Rush omogućava da se 32 igrača takmiče međusobno u "svako za sebe" ili timskim modovima. U svom trenutnom statusu, igra nudi osnovne elemente iz Battle Royale, sa planovima da se predstave dnevni izazovi, sistemske izmene za zakon i nagrade, kao i balansiranje in-game elemenata kako bi se obezbedilo bolje igračko iskustvo.

 

Pogledajte još: Red Dead Redemption 2 zaradio 725 miliona dolara po objavi


Ovo će biti svojevrstan dodatak ukupnom Red Dead Redemption 2 multiplejer iskustvu, nakon što je Online mod ušao u betu u novembru 2018. godine. Red Dead Online omogućava igračima da u potpunosti tumaraju mapom u otvorenom svetu, postavljaju kampove i idu u misije bez uticaja na single-player kampanju.

Rockstar je istakao da sa Red Dead Redemption 2 igrom planira da pokrije što je više moguće potreba igrača, istovremeno slušajući povratne informacije fanova.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Ne žele svi da funkcija prepoznavanja lica bude regulisana

LG televizor budućnosti - prvi Rollable TV na svetu

10404
10405
10406
10407
10408
10409