Banka krivi Microsoft za kolaps Windows Phone platforme

Iako je gubitak mobilne aplikacije napravio najveću štetu samoj banci, HSBC France banka krivi Microsoft za ovakav razvoj situacije.

Windows Phone trenutno ima tržišni udeo od 0,5 posto, navode istraživačke kompanije, ali je Microsoft ostao ćutljiv povodom svog mobilnog operativnog sistema. Uz mnoge kritikovane odluke, ovakav pristup je doprineo padu Windows Phone platforme, a sada francuska banka krivi Microsoft za napuštanje podrške platformi.
Nakon što su se mnogi developeri odlučili da napuste Windows Phone i fokusiraju se na Android i iOS, HSBC France čini istu stvar, kriveći Microsoft za odustajanje od mobilnog operativnog sistema. Počevši od februara 2017. godine, HSBC France aplikacija više neće biti dostupna u Windows Store aplikaciji, a korisnicima su preporučili da se okrenu ka njihovim pregledačima kako bi pristupili nalozima.
Iako je gubitak mobilne aplikacije napravio najveću štetu samoj banci, HSBC France krivi Microsoft za ovakav razvoj situacije.
Microsoft želi da Windows 10 izgleda isto na telefonima i računarima
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi