ATI problem sa DVD drajverom

Mnogi su po milion puta čuli kako ATI ima sliku perfektnog kvaliteta na DVD-u a i mnogi su se uverili, međutim izgleda ima "manjih" problema sa Radeon 8500 i FireGL 8800 karticama, naravno problem je do drajvera, što nije prvi put ATI-ju. Šteta je što je ATI očigledno prilično neozbiljno prišao problemu drajvera i mnogi primećuju da je NVI

Mnogi su po milion puta čuli kako ATI ima sliku perfektnog kvaliteta na DVD-u a i mnogi su se uverili, međutim izgleda ima “manjih” problema sa Radeon 8500 i FireGL 8800 karticama, naravno problem je do drajvera, što nije prvi put ATI-ju. Šteta je što je ATI očigledno prilično neozbiljno prišao problemu drajvera i mnogi primećuju da je NVIDIA u tom polju mnogo kvalitetnija. Tehnička podrška ATI-ja je priznala da ima problema ali samo sa Power DVD 4.0 verzijom dok je sa 3.0 verzijom i WinDVD-om sve u redu. Videćemo koliko će trebati ATI-jevim inžinjerima da reše problem.

Source: Inquirer

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi