ASUSTek najavio Centrino notebookove

ASUSTek je prva kompanija koja je najavila svoje notebook računare sa Intelovim Centrino komponentama. Za sada su najavljene 3 serije : S1N, M2N i M3N. Svaki od ovih računara u sebi ima Centrino karakteristike - Pentium M procesor, i855 čipset i Intel PRO/Wireless 2100 mrežni adapter.
S1N notebookovi imaju 13.3-inčni LCD monitor, 4-in-1 čita

ASUSTek je prva kompanija koja je najavila svoje notebook računare sa Intelovim Centrino komponentama. Za sada su najavljene 3 serije : S1N, M2N i M3N. Svaki od ovih računara u sebi ima Centrino karakteristike – Pentium M procesor, i855 čipset i Intel PRO/Wireless 2100 mrežni adapter.
S1N notebookovi imaju 13.3-inčni LCD monitor, 4-in-1 čitač kartica (SM/SD/MS/MMC), i poseban prostor za DVD/CD-RW combo ili dodatni HDD. Očekivano od ASUS-a, implementirane su ASUS Power4 Gear i ADTD II tehnologije, koje bi trebalo da obezbede 3.5 sata nezavisnog rada. Cela serija će imati debljinu od 18mm i težiće oko 1.8 kg.
M2N se razlikuje od S1N po tome što ima nešto veći LCD monitor od 14.1 inča, može nezavisno da radi 5.5 časova, debljine je 22 mm i teži oko 2.2 kg.
Na kraju, M3N serija će imati 14.1″ SXGA+ LCD displej, isti čitač kartica kao i prethodni modeli, 4 USB 2.0 porta, Bluetooth adaptere i prostor za combo/HD drive. Dimenzije su iste kao kod M2N serije, a nezavisnost u radu je zaista impresivna, čak 8 časova.
Izvor : Digit-life

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi