Asusov predsednik o pametnom satu

Asus je bio jedan od prvih proizvođača koji su pružili podršku Google-ovoj Android Wear platformi, ali još uvek nisu objavili svoj pametni sat.

Asus je bio jedan od prvih proizvođača koji su pružili podršku Google-ovoj Android Wear platformi, ali još uvek nisu objavili svoj pametni sat. Predsednik ove kompanije Džoni Šin, dao je neke informacije o njihovom uređaju za nošenje nazvavši ga “proizvodom herojem”. On je poručio da će ovja gedžet biti balans između “vremena objave, tehničke izvodljivosti, cene i forme”. On je takođe otkrio da će njihov pametni sat imati sve fundamentalne karakteristike i funkcionalnosti koje su povezane sa Android Wear platformom. “Naš pametni sat će imati mnoge ključne funkcije, uključujući obaveštenja i mogućnost razumevanja korisnika kako bi im pomogao da reše probleme u realnom vremenu”. On očekuje da korisnici zamene njihove satove za Asusov pametni sat i zato će forma biti jako bitna. Glasine govore da će cena Asusovog pametnog sata biti između 100 i 150 dolara.
Izvor: PhoneArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi