Asus VivoPC X dostupan u prodaji

Asus je objavio dostupnost VivoPC X kompaktnog desktop računara, dizajniranog za VR iskustvo.

Asus je objavio dostupnost VivoPC X kompaktnog desktop računara, dizajniranog za VR iskustvo. VivoPC X pokreće sedma generacija Intel Core procesora i Nvidia GeForce GTX 10 serija grafičkih karti, a računar je u potpunosti kompatibilan sa najnovijim VR uređajima.Asus VivoPC X je dizajniran za mejnstrim tržište i korisnike koji traže VR-spreman PC. Kompaktno, petolitarsko kućište računara je moguće smestiti bilo gde, dok proširena lista konekcionih opcija uključuje i USB 3.1 Gen 1 i dva USB 2.0 porta za VR periferije i kontrolere.
asus2_115.jpgRačunar pokreće sedma generacija Intel Core i5 procesora, kao i Nvidia GeForce GTX 1060 grafička karta. Tu je i 2133MHz DDR4 memorija i 512GB M.2 SATA SSD. VivoPC X podržava 4K UHD (3840 x 2160p) displeje i Nvidia G-SYNC sinhronizaciju osvežavanja. Od konektora za monitor tu su dva HDMI porta i DisplayPort.
asus3_23.jpgAsus VivoPC X je od danas dostupan preko Asusovog sajta i onlajn prodavnica, po ceni od 800 dolara.Izvor: TechPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi