Asus ROG Aura Terminal je namenjen ljubiteljima RGB osvetljenja (video)

Asus je predstavio Republic of Gamers (ROG) Aura Terminal za kontrolu osvetljenja sistema

Asus je predstavio Republic of Gamers (ROG) Aura Terminal. U pitanju je RGB LED kontrolni modul, koji implementira četiri RGB LED kanala. Ovaj uređaj se povezuje na jedan od USB 2.0 headera na matičnoj ploči, kako bi pristupio Aura Sync RGB softveru, a napaja se ili preko 4-pinskog Molex konektora (ukoliko je instaliran u kućištu) ili preko 45W power bricka (ukoliko je instaliran eksterno).ROG Aura Terminal podržava do 90 LED-ova po kanalu i do 210 LED-ova ukupno, a radi uz do 4,2 metra dodeljenih RGB LED traka. Paket uključuje dve 30cm i jednu 60cm RGB LED traku, 45W adapter za napajanje, Molex to 2-pin DC adapter, 9-pin USB 2.0 header to USB type-A adapter, stikere i drugo.

Asus Aura Sync RGB softver se koristi za kontrolu svih izlaza iz terminala, uključujući i svetleći ROG logo. Korisnici dobijaju i ROG Halo – funkciju koja omogućava RGB LED trakama iza monitora da rade kao ambijentalno osvetljenje. Asus nije objavio cenu ROG Aura Terminala.Izvor: TechPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi