Greška

Došlo je do greške.

ASUS Republic of Gamers najavio OC Showdown 2015 Formula seriju

06.03.2015 21:04 | 1 Hardver
ASUS Republic of Gamers najavio OC Showdown 2015 Formula seriju

ASUS Republic of Gamers (ROG) danas je najavila OC Showdown 2015 Formula seriju, sledeću etapu online takmičenja koje poziva sve posvećene overklokere kao i entuzijaste iz celog sveta da uzmu učešće u takmičenju i osvoje neku od vrednih nagrada. Asus ROG matične ploče i grafičke karte su najpopularniji izbor overklokera na osnovu praćenja HWBOT.org, tako da ovaj izazov postavlja najpopularnije overklokong komponente u sam centar ovog takmičenja, poručuju iz kompanije Asus.

U saradnji sa HWBOT.org i partnerima Intel, HyperX i Enermax, prva etapa OC Showdown 2015 Formula serije startuje danas i trajaće do 06. Aprila 2015. godine. Novo takmičenje poziva overklokere da se takmiče koristeći Asus komponente sa vazdušnim ili vodenim hlađenjem.  Nagrade su namenjene petorici najboljih ućesnika. Učesnici su pozvani da javno objavljuju svoje rezultate i komentare putem Twitter ili Facebook naloga koristeći #OCShowdown hashtag kao i da prate ASUS ROG na Twitter-u - @ASUS_ ROG.

Overklokeri sa ambicijom da drže temperatutu ispod nule trebalo bi da se odmah pripreme za drugu etapu ROG OC Showdown 2015 Extreme serije koja počinje vrlo brzo po završetku prve etape.

Asus2.jpg

Tri kruga takmičenja sa vazdušnim ili vodenim hlađenjem

OC Showdown 2015 Formula serija postoji za one koji vole overkloking sa tradicionalnim vazdušnim ili vodenim hlađenjem i podeljeno je u tri zahtevne etape. Učesnici će morati da demonstriraju svoje umeće uz Intel Extreme Tuning Utility (XTU), Catzilla 720p i MaxxMem Read Bandwidth.

Takmičenje je otvoreno za sve koji koriste ASUS, ASUS ROG ili ASUS TUF Z87 ili Z97 matične ploče. Za 3D benchmark takmičenje overklokeri takođe moraju koristiti ASUS, ASUS ROG ili ASUS Strix grafičke karte. Kompletna pravila takmičenja možete pronaći na http://oc-esports.io/#!/round/rogocs_formula_r1.

Nagrade za pobednike takmičenja uključuju najnovije ROG Maximus VII Formula i ROG Maximus VII Impact matične ploče, ASUS Strix GTX 980 grafičke karte, najnovije procesore, brzu DDR3 memoriju, premium napajanja (PSUs), ultra brze SSD dsikove i vodeno hlađenje. Postoji i dodatnih 20 utešnih nagrada za učesnike koje će biti podeljene kroz žreb a podrazumevaju majice, USB memorije, hladnjake.

Extreme overcloking takmičenje nastavlja se u drugom tromesečju

Ekstremni overklokeri neka ostanu u toku sa OC Showdown 2015 Extreme serijom, čija druga etapa počinje uskoro. Extreme serija je predviđena za učesnike koji postižu najbolje overkloking rezultate. Bez ograničenja u izboru opreme za hlađenje, učesnici takmičenja su slobodni da izaberu koji god sistem žele, bez obzira da li se u pitanju suvi led ili tečni azot (LN2).

Učešće u takmičenju zahteva od overklokera korišćenje Z97 ili X99 ASUS matičnih ploča, ASUS ROG ili  ASUS TUF serije. Za 3D benchmark overklokeri takođe moraju koristiti ASUS, ASUS ROG ili ASUS Strix grafičke karte.

Izvor: Asus

Sve informacije vezane za Asus, možete pogledati na Asus stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Intel: Skylake stiže u drugoj polovini godine

SA: 500 posto rast isporuka pametnih satova, Apple Watch ide u 15 miliona primeraka ove godine

10203
10205
10206
10207
10208
10209