ASUS predstavio ZenPad M seriju tableta namenjenju poslovnim korisnicima

Nova Asusova ZenPad M serija tableta je usmerena ka poslovnom tržištu i nudi jedinstveno rešenje za distribuciju softvera i kontrolu uređaja nazvanu ADAM

Nova Asusova ZenPad M serija tableta je usmerena ka poslovnom tržištu i nudi jedinstveno rešenje za distribuciju softvera i kontrolu uređaja nazvanu ADAM. ADAM  je skraćeno za ASUS Device Admin for Mobile i predstavlja kombinaciju alatki pogodnih za upravljanje svim Asusovim ZenPad M tabletima. ADAM servis podržava daljinsko instaliranje i ažuriranje aplikacija, daljinsko zaključavanje i sigurnosno brisanje, snimanje screeshot-ova za pravilnu verifikaciju distribucije softvera i slanje poruka. ADAM alatke su dostupne preko različitih aplikacija, ali ih je Asus spakovao u jedno rešenje koje radi preko veb pregledača. Trenutno postoje dva tableta koja rade sa ADAM rešenjem, a to su 7-inčni ZenPad M i 10-inčni ZenPad M. Nažalost, Asus nam nije otkrio njihove specifikacije iako ih je prikazao u videu.
Test: Asus ZenFone Selfie

Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za Asus, možete pogledati na Asus stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi