Asus predstavio zanimljive hardverske dodatke tokom CES sajma

ROG Bezel-free Kit je namenjen gejming fanovima sa sistemima sa više ekrana, a tu su i RGB tastatura i Aura terminal.

Najzanimljiviji dodatak za uređaje, koji je Asus predstavio tokom ovogodišnjeg CES sajma zapravo ne predstavlja high-tech uređaj i nije mu potrebno napajanje za rad. ROG Bezel-free Kit je namenjen gejming fanovima sa sistemima sa više ekrana. Ono što ovaj paket radi jeste da eliminiše bezele gde se monitori spajaju, praktično kreirajući jedinstvenu oblast pregleda. Sve ovo je omogućeno uz pomoć refleksije svetlosti.Paket uključuje dugačke, pravougaone trake, koje su dizajnirane da se postave pod uglom od 130 stepeni, tamo gde se monitori dodiruju, stvarajući odraz ekrana na praznom prostoru i kreirajući iluziju jedinstvenog ekrana na tri monitora. Asus ističe da je 130 stepeni određeno pomoću temeljnog testiranja, kako bi se obezbedilo najbolje iskustvo gledanja. Bezel-free Kit će biti dostupan tokom prve polovine 2018. godine.
asus2_170.jpgAsus je predstaio i neke prave high-tech dodatke. Tu je Strix Flare tastatura – mehanička tastatura sa Cherry MX RGB svičevima i brojnim dizajnerskim cakama koje prste korisnika drže tamo gde bi oni trebalo da budu. Tastatura ima Aura Sync tehnologiju, omogućavajući vlasnicima da prilagođavaju i sinhronizuju tastaturu u skladu sa ostalim Asus proizvodima.
asus3_30.jpgNa kraju tu je ROG Aura Terminal, koji predstavlja četvorokanalni RGB kontroler za sinhronizovanje svetlosnih efekata sistema sa onim što se dešava u igri. Strix Flare tastatura i Aura Terminal će biti dostupni tokom prve polovine godine, a cena nije objavljena.Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi