Asus poziva na “ASUS OVERCLOCKING AND MODDING CHALLENGE”

Kompanija Asus želi da iskoristi priliku da Vas pozove u Delta City na takmičenje „ASUS OVERCLOCKING AND MODDING CHALLENGE“, koje se održava u periodu između 9. i 10. avgusta.

Kompanija Asus želi da iskoristi priliku da Vas pozove u Delta City na takmičenje „ASUS OVERCLOCKING AND MODDING CHALLENGE“ . U periodu između 9. i 10. (subota i nedelja) avgusta imaćete priliku da vidite overkloking na ASUS ROG Z97 pločama i ASUS grafičkim kartama sa Nvidia GPU-ovima, Intel i7 4790K procesorima, Kingston HyperX Predator KHX26C11T2K2/8X memoriji i SSD-ovima, Coolermaster V1200 Platinum napajanjima, a sve to hlađeno na tečnom azotu. Bitno je napomenuti da pored zvučnih imena lokalnog overklokinga (HW GURUS tima) kao što je Perica_barri, nikolas61, Razer, Quake, domintor, donmarkoni, stiže i gost od velikog značaja, tj. jedan od 5 najboljih overklokera na svetu – „Xtreme Addict“-a čiji će zadatak biti da nadmaši rezultate momaka iz HW GURUS-a. Konačan cilj je veoma jednostavan – obaranje aktuelnih svetskih rekorda i druženje. Drugi deo ove manifestacije vezan je za „ASUS MODDING CHALLENGE“, tj. ovde vi nastupate. Naime, ukoliko imate modovano kućište sa ASUS pločom i grafičkom kartom u tom slučaju imate velike šanse da učestvujete na ovom takmičenju i osvojite veoma, ali veoma vredne nagrade. Vaš zadatak je jednostavan, tj. bitno je da na svom matičnom forumu u temi gde se nalazi ova vest postavite link ka svom modu kućišta gde se nalaze slike pomenutog moda. Takođe svoj mod možete poslati i uredničkom timu Facebook stranice putem poruke. ASUS će razmotriti 10 najboljih modova do 5. Avgusta i obavestiti učesnike, čiji zadatak je da svoje modovane računare donesu u Delta City 9. Avgusta do 10h ujutro. Računari će ostati u Atrijum delu pomenutog tržnog centra do 10. avgusta do 15h kada ćemo proglasiti pobednike. Prvo mesto određuje ASUS žiri, dok drugo i treće publika Delta City-a. Ono što je bitno napomenuti je da se takmičari bore ne samo za robne nagrade nego i za pehare „ASUS MODDING CHALLENGE-a“. ASUS MODDING CHALLENGE – nagrade: 1. Prvo mesto: ASUS R9 290 DirectCU II OC +ASUS Vulcan PRO + Coolermaster Award Cosmos II 2. Drugo mesto: ASUS Matrix Platinum R9 280X + ASUS Strix Pro 3. Asus Xtion Sponzori ove manifestacije su: ASUS, Intel, Coolermaster, Nvidia, Kingston, Delta City, Monitor systems
Izvor: Asus

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi