Greška

Došlo je do greške.

ASUS pokreće e-Shop u Srbiji

11.06.2019 19:35 | 2 Biznis IT
ASUS pokreće e-Shop u Srbiji


Saopštenje za javnost

Ono što je na Zapadu već odavno postalo normalno, konačno postaje dostupno i kod nas. ASUS je prvi proizvođač laptopova koji je omogućio kupcima u Srbiji da kupuju njegove proizvode direktno kroz ASUS e-Shop. Moderan i lak za korišćenje, ASUS e-Shop omogućava potencijalnim kupcima da u samo nekoliko koraka odaberu i naruče željeni laptop, a možete ga koristiti već od danas, na adresi https://www.asusplus.rs/rs/eshop

Brojne pogodnosti
Pogodnosti koje donosi ASUS online prodavnica su brojne. Pre svega, korišćenjem ASUS e-Shopa kupci u Srbiji ostvaruju direktan kontakt sa proizvođačem, što donosi dodatnu sigurnost u pogledu porekla i kvaliteta uređaja. Svi modeli su pažljivo odabrani, a u ponudi će biti i ekskluzivnih modela koji se neće moći naći nigde drugde na našem tržištu. Prve kupce u ASUS internet prodavnici čekaju produžena garancija i pokloni, a tu su i neverovatni popusti.

asus1_10.jpg


U korak sa svetskim trendovima

„Prateći svetske trendove, a u želji da kupcima ASUS laptopova omogućimo najbolje korisničko iskustvo, odlučili smo da otvorimo ASUS e-Shop i na taj način podignemo kvalitet usluge u Srbiji na najviši mogući nivo“ - izjavio je Aleksandar Stojanović, direktor ASUS predstavništva za region Balkana.

Pravi trenutak za kupovinu
Ukoliko ste razmišljali o kupovini laptopa, pravi je trenutak da posetite ASUS e-Shop na adresi https://www.asusplus.rs/rs/eshop i iskoristite sve pogodnosti koje nudi.

Izvor: Asus

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Ivan Neregistrovan korisnik
Da li će imati u ponudi i mob.telefone ili samo laptopove?

Izdržljivi Samsung Galaxy XCover 4s ozvaničen po ceni od 300 evra

Huawei P30 Lite impresionira rekordnim brojem AI opcija

10604
10605
10606
10607
10608
10609