Asus planira Android Wear sat za septembar

Sada nam stižu nove informacije koje kažu da bi Asus mogao da predstavi pametni sat sa Android Wear platformom i da će se on pojaviti u septembru.

Asus je ranije najavio da razmatra plan da predstavi pametni sat ove godine, ali do sada nije bilo više detalja. Sada nam stižu nove informacije koje kažu da bi Asus mogao da predstavi pametni sat sa Android Wear platformom i da će se on pojaviti u septembru. Sat će imati AMOLED ekran, a veruje se da će cenom pokušati da bude konkurentniji od LG i Samsung rešenja. Prema ovim izvorima, procenjuje se da bi cena sata mogla da bude između 100 i 150 dolara. Asus ne želi da žuri sa proizvodom za relativno novu platformu, a juče smo mogli da čujemo prilikom zvaničnog predstavljanja LG G Watch sata da je nedovoljno vremen glavni razlog zbog čega ovaj sat nema merač otkucaja srca. Činjenica da Asus vrlo verovatno priprema Android Wear sat pokazuje da će mnogi, ako ne i svi bitni glavni Android partneri kompanije Google svakako razmišljati da u bliskoj budućnosti ponude pametni sat koji će koristiti ovu platformu.
Izvor: TechCrunch

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi