ASUS objavio FX seriju eksternih hard diskova uz Aura Sync (video)

ASUS je zvanično predstavio svoju novu FX seriju eksternih hard diskova, koji stižu u kapacitetima od 1TB i 2TB

ASUS je zvanično predstavio svoju novu FX seriju eksternih hard diskova, koji stižu u kapacitetima od 1TB i 2TB, a imaju i kompletnu Aura Sync kompatibilnost. HDD-ovi, sami po sebi, ne predstavljaju ništa neobično i nude 5Gbps preko USB 3.1 (Gen 1) konekcije, kako bi se obezbedilo da budu dostupne pune brzine transfera diska. Primarna razlika između ASUS FX hard diskova i konkurentskih modela jeste jedinstvena estetika i prateći softver koji je ASUS implementirao.

ASUS nudi 256-bit AES enkripciju i kompresiju podataka, uz upotrebu ASMedia 1153E kontrolera kako bi pomogao postizanju maksimalnih brzina prenosa podataka. Sa softverske strane, tu su rešenja koja omogućavaju bekapovanje podataka sa PC-a, mobilnih podataka, sadržaja uskladištenog na društvenim medijima i cloudu.
Pogledajte još: Test: ROG STRIX X470-I GAMING
Prema navodima kompanije: “ASUS FX External Hard Drive je i prvi svetski 2,5-inčni HDD sa Aura Sync osvetljenjem, USB 3.1 (Gen 1) prenosom podataka, 256-bit AES enkripcijom i kapacitetom od 1TB ili 2TB”.Za sada ASUS nije obezbedio konkretan datum objave FX serije eksternih hard diskova, kao ni njihovu cenu.Izvor: Overclock3d
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 
Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi