Greška

Došlo je do greške.

ASUS najavljuje P3B projektor

05.10.2015 11:12 | 0 Multimedija
ASUS najavljuje P3B projektor

ASUS je danas najavio P3B, projektor sa baterijskim napajanjem i sočivom za projekciju sa veoma male udaljenosti. Ovaj kompaktni i lagani projektor proizvodi sliku rezolucije 1280 x 800 (WXGA) i ima 800 lumena. Sočivo P3B projektora omogućava ovom uređaju da sa veoma male udaljenosti proizvede sliku dijagonale od 0,45m do 3,4m. Ugrađena punjiva baterija omogućava do tri sata besprekidne projekcije, a može se koristiti i kao Power Bank kapaciteta od 12.000mAh za punjenje mobilnih uređaja. Dizajniran za upotrebu na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, P3B projektor zauzima površinu kao i kutija za kompakt diskove, te se bez problema može smestiti u torbu ili ranac. P3B projektor je nedavno osvojio 2015 Good Design Award zahvaljujući izuzetnom balansu između performansi i prenosivosti.

Pojavile se specifikacije i cena Asus ROG Swift PG279Q monitora

ASUS P3B ima 800 lumena, a zahvaljujući činjenici da u potpunosti (100%) ispunjava NTSC standard za prikaz boja, projektuje sliku izvanrednog kvaliteta WXGA 1280 x 800 rezolucije. Eco-LED lampa, kojom je opremljen P3B projektor, ne sadrži živu i ima radni vek od 30.000 sati.

Ultra-tanak i kompaktan P3B projektor je težak samo 750 grama i ima dimenzije od svega 153,5 x 43 x 131,2mm. Poseduje ugrađenu punjivu bateriju koja omogućava do tri sata rada. Zahvaljujući bateriji, P3B se može koristiti i kao Power Bank, dok kapacitet od 12.000mAh korisnicima omogućava da napune svoje mobilne uređaje i do nekoliko puta, čak i kada je P3B isključen. Kao i drugi ASUS LED projektori, P3B radi sa većinom punjača za ASUS laptop računare . S obzirom na to da laptop i projektor mogu da dele jedan punjač, korisnik je oslobođen dodatnog tereta.

P3B poseduje sočivo za projekciju sa veoma male udaljenosti koje generiše sliku dijagonale od 0,45m do 3,4m. Ovo omogućava korisnicima da pretvore bilo koju veliku ravnu površinu u displej, što je idealno za prezentacije u malom prostoru.

03_2.jpg

Postolje sa takozvanim „flip-down“ mehanizmom, u poređenju sa tradicionalnim mehanizmom sa navojem, omogućava korisnicima da brzo i lako podese visinu, odnosno ugao. Auto Keystone Correction tehnologija prepoznaje orijentaciju (položaj) P3B projektora i automatski koriguje geometrijska izobličenja slike koja nastaju kada svetlost pada pod uglom na platno ili zid. P3B poseduje i mogućnost momentalnog uključivanja i isključivanja, tako da nema potrebe da čekate da se LED lampa zagreje ili ohladi. Tu je i ugrađeni zvučnik, unapređen ASUS SonicMaster tehnologijom za izvanredan i uverljiv zvuk, što korisniku donosi pravi bioskopski doživljaj.

Na ASUS P3B je moguće priključiti opcioni Wi-Fi adapter koji obezbeđuje direktnu bežičnu vezu između projektora i laptopa ili mobilnih uređaja sa Android i iOS operativnim sistemom. Na ovaj način se eliminiše potreba za žičnim prenosom video signala i korisnicima daje mogućnost da bežičnim putem prenesu svoje prezentacije, dokumente i multimedijalne fajlove do P3B projektora.

P3B projektor poseduje HDMI/MHL i VGA priključke koji mu obezbeđuju maksimalnu kompatibilnost sa desktop i laptop računarima, mobilnim uređajima, kao i drugim multimedijalnim uređajima. P3B poseduje slot za microSD memorijske kartice i standardni USB priključak, pa korisnici mogu da održe prezentaciju ili reprodukuju video materijal čak i bez PC računara, a na raspolaganju im je i 2GB interne memorije uređaja.

02_1.jpg

Izvor: Asus

Sve informacije vezane za Asus, možete pogledati na Asus stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Održana sedma Telenor trka preživljavanja (video)

AMD-ov dual Fiji grafički čip primećen kao Radeon R9 Gemini

10304
10305
10306
10307
10308
10309