Greška

Došlo je do greške.

Asus ROG Strix SCAR II je prvi laptop na našem tržištu sa NVIDIA GeForce RTX grafičkom kartom

30.01.2019 18:15 | 0 Mobile
Asus ROG Strix SCAR II je prvi laptop na našem tržištu sa NVIDIA GeForce RTX grafičkom kartom


Saopštenje za javnost

Asus je danas kupcima u Srbiji ponudio novi laptop iz Republic of Gamers (ROG) serije. U pitanju je ROG Strix SCAR II (GL704GW), prvi laptop na našem tržištu sa novom NVIDIA GeForce RTX grafičkom kartom.

Impresivan u svakom pogledu
Strix SCAR II GL704GW je opremljen moćnim komponentama i inovativnim funkcijama, uključujući najnoviji Intel Core i7-8750H procesor 8. generacije i NVIDIA GeForce RTX 2070 grafičku kartu sa 8 GB video memorije. HyperCool Pro sistem za hlađenje sa dva ventilatora osigurava da laptop radi besprekorno čak i pri maksimalnom opterećenju. Poseduje 17,3-inčni ekran frekvencije osvežavanja 144 Hz, sa vremenom odziva od 3 ms, ali je zahvaljujući uskim okvirima oko ekrana ceo uređaj dimenzijama sličan laptopovima koji imaju ekran dijagonale 15,6 inča.

Dizajniran po ukusu ljubitelja video igara
Izdržljivo kućište kombinuje kamuflažnu i teksturu kevlara, a inspiracija su bile FPS video igre. Celokupnom utisku doprinosi i atraktivno AURA Sync RGB osvetljenje. Armoury Crate je prateći softver koji, pored podešavanja parametara za igranje, omogućava potpunu kontrolu nad osvetljenjem, koje se lako može prilagoditi željama igrača. Tastatura rasporedom elemenata podseća na gejmerske desktop tastature, sa pozadinskim osvetljenjem i jasno naglašenim WASD tasterima, a testirana je na impresivnih 20 miliona pritisaka tastera.

asus2_210.jpg

Detalji koji znače
Fokusirani na procesor i grafičku kartu, mnogi ne pridaju pažnju ostalim komponentama, a ROG Strix SCAR II ima čime da se pohvali. Pored brzog M.2 NVMe SSD-a, tu je i novi 802.11ac Wave 2 Wi-Fi koji pruža stabilnu bežičnu konekciju. Mini DisplayPort sa podrškom za G-SYNC monitore i HDMI 2.0 omogućavaju povezivanje 4K UHD monitora i televizora.

Više o ROG Strix SCAR II GL704GW laptopu možete naći na ovoj adresi.

Kupcima ROG laptopova Asus nudi besplatno članstvo u ROG klubu, koje donosi brojne benefite i vredne poklone. Više o ROG klubu možete pronaći ovde.

Pored toga, svi kupci Asus laptopova sa Core i7 ili Core i9 procesorom jednostavnom registracijom stiču pravo na vredne programe i igre, a postupak registracije i sadržaj paketa možete pogledati ovde. Akcija traje do kraja aprila 2019. godine.

Izvor: Asus

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Sony Xperia XZ4 bi mogao imati impresivne kamere

Huawei P smart 2019 - pametni telefon inspirisan Generacijom Z

10104
10105
10106
10107
10108
10109