Greška

Došlo je do greške.

Assassin's Creed Ragnarok bi mogao biti naredni naslov u serijalu

07.05.2019 15:00 | 0 Games
Assassin's Creed Ragnarok bi mogao biti naredni naslov u serijalu


Ubisoft tradicionalno objavljuje novi Assassin's Creed naslov svake godine, ali je prošle godine otkriveno da bi 2019. moglo biti preskočeno predstavljanje nove igre iz serijala. Iako je ovo još uvek na snazi, nedavne glasine nam daju sugestiju o tome šta bismo od igre mogli očekivati 2020. godine.

U seriji procurelih screenshotova i detalja, objavljenih na ResetEra forumima, otkriveno je da bi se radnja naredne igre u Assassin's Creed serijalu mogla odigravati u eri Vikinga, kao i da bi igra mogla nositi naziv Assassin's Creed Ragnarok. Takođe, očekuje se da će developer naslova biti Ubisoft Montreal.

ac2_2.jpg


Assassin's Creed Ragnarok bi trebalo da vrati i neke starije karakteristike, kao što su co-op, RPG mehanika i bitke velikih razmera. mapa bi trebalo da bude podeljena na nekoliko regiona, kao što su Velika Britanija, Danska, Švedska, Norveška i Finska.

S obzirom na to da su screenshotovi kreirani eksternom kamerom, teško je reći kakva će igra biti na polju kvaliteta grafike. Naravno, pomenute informacije je potrebno uzeti sa rezervom a verovatno je da će proći izvesno vreme dok se ne pojave konkretniji detalji o narednoj Assassin's Creed igri.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Windows 10 će ovog leta dobiti ugrađeni Linux kernel

Huawei ima MateBook E sa Qualcomm Snapdragon 850 čipom

10404
10405
10406
10407
10408
10409