Assassin's Creed: Brotherhood novosti

Ubisoft je objavio da će PC verzija igre Assassins Creed Brotherhood, kao i prethodnik, zakasniti u odnosu na konzolnu braću, čiji datum izlaska ostaje nepromenjen - 19. novembar. U zvaničnoj izjavi stoji samo da je igra odložena za sledeću godinu, bez navođenja bilo kakvog razlog, koji je, verujemo, strah da će piraterija na PC-u ugroziti

Ubisoft je objavio da će PC verzija igre Assassins Creed Brotherhood, kao i prethodnik, zakasniti u odnosu na konzolnu braću, čiji datum izlaska ostaje nepromenjen – 19. novembar. U zvaničnoj izjavi stoji samo da je igra odložena za sledeću godinu, bez navođenja bilo kakvog razlog, koji je, verujemo, strah da će piraterija na PC-u ugroziti prodaju konzolnih izdanja. Loša vest za PC fanove je stigla sa jednom lepom, ali samo za vlasnike PS3 konzola. Naime, svako ko rezerviše svoju PS3 kopiju igre, dobiće i pristup beti koja počinje 8. oktobra, ekskluzivno za PS3. Beta donosi devet igrivih atentatora, dve mape (Rome i Castel Gandolfo) i dva moda (Alliance i Wanted), što će verovatno biti i više nego dovoljno da u “punoj formi” dočekate igru.

Izvor: VG247

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi