Archos TV Connect stigao u Evropu

Archos TV Connect je Android box koji se može povezati na TV uređaj u svrhu igranja video igara, reprodukcije video sadržaja i interakcije sa ostalim Android aplikacijama preko TV-a. Uz box dolazi i daljinski upravljač koji se može koristiti kao tastatura, igrački kontroler ili daljinski za multimediju. Archos je TV

Archos TV Connect je Android box koji se može povezati na TV uređaj u svrhu igranja video igara, reprodukcije video sadržaja i interakcije sa ostalim Android aplikacijama preko TV-a. Uz box dolazi i daljinski upravljač koji se može koristiti kao tastatura, igrački kontroler ili daljinski za multimediju. Archos je TV Connect predstavio još u januaru, uz obećanje da će u Evropi biti dostupan mesec dana kasnije. Ipak, set dolazi sa zakašnjenjem od pola godine, a na tržištu Evrope će se prodavati po ceni od 150 evra. Kada su specifikacije u pitanju, Archos TV Connect ima 1.5GHz TI OMAP 4470 dvojezgarni ARM Cortex-A9 procesor, 1GB RAM-a, 8GB interne memorije sa microSD slotom, a tu su i micro USB port, USB host port, Ethernet, mini HDMI izlaz. Portovi se mogu koristiti za konekciju uređaja i TV-a, rutera, eksternog diska, miša i tastature, te drugih periferija. Za razliku od drugih jeftinih Android boxova, Archos TV Connect ima prednju kameru i ugrađeni mikrofon, što ga čini idealnim za video pozive preko VoIP servisa.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi