Greška

Došlo je do greške.

Apple za iPhone 8 želi bolji displej od Galaxy S8

26.04.2017 09:46 | 10 Mobile
Apple za iPhone 8 želi bolji displej od Galaxy S8

Za Samsung Galaxy S8 telefon će biti neizbežno da se suoči sa jakom konkurencijom u vidu iPhone 8 telefona na jesen, iako nas tada već čeka i Note8. Tim Kuk i njegova kompanija vredno rade na razvoju novog telefona koji će biti najveći konkurent južnokorejskoj uzdanici - ili uzdanicama. Kako u saopštenju navodi analitičar UBI Research kompanije Jang Hjun-jun, Apple planira da nadmaši Samsung donoseći bolji OLED ekran za sledeću generaciju flegšip iPhone telefona.

Patently Apple poručuje da Jang ističe kako je Apple zatražio od Samsung Display-a OLED panel koji bi nadmašio onaj koji sam Samsung koristi za Galaxy S8. Panel koji Apple želi bi verovatno pokrio većinu prednjeg dela telefona. Poređenja radi, Infinity Display koji se nalazi kod Galaxy S8 telefona pokriva 83,6 posto prednje strane uređaja.

Južnokorejski mediji u odvojenim izveštajima navode da će Samsung sigurno proizvoditi i isporučiti displej panele za Apple-ov telefon, a kako bi osigurao da sve prođe kako treba, Samsung je angažovao brojne kompanije iz Južne Koreje kao što su Interflex, BH i Samsung Electro-Mechanics.

Ming-Či Kuo: iPhone 8 možda neće stići do septembra

Izvor: Ibtimes

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

 

Iggy1611 Users postova: 113
Odlicna vest!
dejan87dex Users postova: 11769
Citiram korisnika: tomasbgepl sve jedno kupuje od samsunga sto se tice displeja a samsung nikad nece dati eplu bolji displej od onoga sto im nude sada.
Istina, tako i Nokiji isto nisu davali najbolje OLED. Dok je Nokia koristila Amoled - pentile, Samsung je furao Super amoled.Dobice u svakom slucaju odlican ekran, u to ne sumnjamo
tomasbg Član postova: 1917
epl sve jedno kupuje od samsunga sto se tice displeja a samsung nikad nece dati eplu bolji displej od onoga sto im nude sada.
dejan87dex Users postova: 11769
Drugarice i drugovi, moram vam reci da ce cena tog ultra telefona biti preko 1000e
Conquer Član postova: 2471
Sve i da bude bolji,dolazi se do neke granice gde covek golim okom ne moze da uoci neku bitniju razliku kada je u pitanju oled/amoled.Zato je suludo opterecivati se takvim stvarima. E sad,tek cemo videti kako ce se odvijati razvoj 4k panela...
Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Star Wars: Nokia OZO se koristi za snimanje VR sadržaja

Creators Update ima čudan bag sa Windows Defender-om

10104
10105
10106
10107
10108
10109