Apple Watch uskoro ulazi u masovnu proizvodnju

Problemi koji su prouzrokovali svojevremene prognoze o startovanju proizvodnje u februaru, sada su otklonjeni, tako da bi proizvodnja Apple Watcha mogla da počne već u januaru.

Apple Watch stiže naredne godine a početak prodaje se očekuje u periodu april-maj. Međutim, najnoviji izveštaji ukazuju na to da bi ovaj pametni sat mogao da stigne i nešto ranije. Problemi, koji su prouzrokovali svojevremene prognoze o startovanju proizvodnje u februaru, sada su otklonjeni, tako da bi proizvodnja Apple Watcha mogla da počne već u januaru. Ovo javlja tajvanski United Daily News. Takođe, Apple je navodno naručio 24 miliona satova od svog dobavljača, kompanije Quanta. Iako ovo deluje kao velika brojka, ona zapravo ima smisla. Najnovije analize pokazuju da je oko 10 odsto iPhone korisnika sigurno zainteresovano za kupovinu Watcha, te ukoliko je ostatak makar i malo zainteresovan, Apple neće imati problem sa prodajom svog pametnog sata.Izvor: SlashGearSve najzanimljivije vesti u vezi sa kompanijom Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi