Greška

Došlo je do greške.

Apple Watch Series 5 ima 'always-on' displej

11.09.2019 17:15 | 0 Mobile
Apple Watch Series 5 ima 'always-on' displej


Apple je predstavio i narednu generaciju svog pametnog sata - Apple Watch Series 5. Najnoviji model je veoma sličan prošlogodišnjem Series 4, sa sličnim dizajnom i veličinom. Najveća nova funkcija ove godine je "always-on" displej opcija - nešto što su korisnici zahtevali još od kada se Apple Watch prvi put pojavio 2015. godine.

Apple ističe da Watch Series 5 zadržava bateriju koja traje 18 sati sa prethodnog modela, čak i kada je ekran uvek upaljen, a sve zahvaljujući novom polisilikonu niske temperature i displej drajveru koji malo troši. Okviri za sat su prerađeni kako bi iskoristili prednosti novih opcija displeja. Ekran će imati mod za nisko osvetljenje sve dok korisnik ne pomeri zglob, dok će se na puno osvetljenje prebaciti na sličan način kao kod aktuelnog modela.

watch1_1.jpg


Apple Watch Series 5 sada stiže sa kućištima od recikliranog aluminijuma ili titanijuma. Verzije od nerđajućeg čelika i keramike, koje su bile dostupne na ranijim modelima, su takođe prisutne. Apple ističe da je ovo najveći broj varijanti materijala koji je ikada bio dostupan za Apple Watch.

Ostale nove funkcije uključuju ugrađeni kompas, kao i hitno pozivanje za međunarodno tržište. Zanimljivo je da Apple nije objavio opciju za praćenje spavanja sa novim modelom, što je funkcija koju su svi očekivali zasnovano na glasinama i procurelim informacijama.

watch3_6.jpg


Apple Watch Series 5 ima cenu od 399 dolara za GPS model i 499 dolara za verziju sa celularnom konekcijom. Pametni sat će se na tržištu naći od 20. septembra. Kompanija će iz prodaje povući prošlogodišnji Series 4 model.

Izvor: The Verge

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Novi pristupačni iPad ima veći ekran i Smart Connector

G.Skill je prvi proizvođač koji je postavio rekord memorije od preko 6GHz

10104
10105
10106
10107
10108
10109