Greška

Došlo je do greške.

Apple Watch Series 3 stiže sa velikim brojem novih funkcija

12.09.2017 19:50 | 0 Mobile
Apple Watch Series 3 stiže sa velikim brojem novih funkcija

Apple je danas na svom događaju predstavio Apple Watch Series 3, koji implementira veliki broj novih funkcija, uključujući i LTE kompatibilnost.

Apple je objavio da je Apple Watch sada najpopularniji pametni sat na svetu , ispred Rolexa, Fossila i Omege, te da je uređaj ostvario rast od 50% na godišnjem nivou.

Apple Watch Series 3 je prvvi pametni sat kompanije Apple koji poseduje konekciju nezavisnu od telefona. Ovo znači da korisnici mogu da streamuju muziku i obavljaju telefonske pozive bez potrebe za telefonom.

Uz novi Apple Watch stiže i watchOS 4 softver, koji predstavlja narednu verziju operativnog sistema za pametni sat. Softver će biti dostupan od 19. septembra, a sa sobom donosi neke nove funkcije, uključujući i veliki broj opcija za praćenje rada srca.

Kompanijin pametni sat će sada na Apple Watch ekranu prikazivati parametre rada srca, koji će lako moći da se prate pogledom na uređaj. Kada se pokrene aplikacija za praćenje rada srca uređaj će pokazivati i  parametre rada srca tokom odmora i oporavka od aktivnosti.

apple2_1.JPGApple Watch Series 3, pored LTE konekcije, karakteriše i GPS, otpornost na vodu koja omogućava da se pametni sat koristi tokom plivanja i aktivnosti u vodi, ima za 70% brži dvojezgarni procesor, W2 bežični čip, barometrijski altimetar, bateriju koja traje 24 časa i drugo.

Novi Apple Watch Series 3 košta 399 dolara sa celularnom konekcijom i 329 dolara bez nje. Prednarudžbe će biti dostupne od 15. septembra, a pametni sat će se u prodaji naći od 22. septembra.

Izvor: The Verge

Komentari

0 Dodaj komentar

Corsair objavio crvenu i belu verziju svog Crystal series 570X RGB kućišta

Objavljen novi Apple TV sa 4K HDR video podrškom

10104
10105
10106
10107
10108
10109