Apple Watch naredne generacije bi mogao imati FaceTime kameru

Prema navodima sajta 9to5Mac, naredni Apple Watch bi mogao biti opremljen FaceTime kamerom. Druga generacija pametnog sata kompanije iz Kupertina se očekuje u nekom trenutku tokom 2016. godine.

Prema navodima sajta 9to5Mac, naredni Apple Watch bi mogao biti opremljen FaceTime kamerom. Druga generacija pametnog sata kompanije iz Kupertina se očekuje u nekom trenutku tokom 2016. godine. FaceTime kamera će, prema navodima, biti integrisana u gornji deo okvira Apple Watch 2 modela. Prema očekivanjima, funkcija će omogućiti kreiranje i primanje video poziva preko pametnog sata. Trenutno, planovi o ovom dodatku nisu finalizirani u kompaniji Apple, što ostavlja mogućnost da FaceTime debituje i na nekoj kasnijoj verziji Apple Watcha.Druge glasine o Apple Watch 2 satu ukazuju na veću samostalnost, zahvaljujujući Wi-Fi konekciji. Baterija narednog sata bi trebala da ostane ista ili nešto bolja, a ovo je bazirano na iskustvima korisnika koji su zadovoljni time da pune svoj uređaj preko noći. Pominje se još varijanti Apple Watcha, koje bi trebalo da popune prazninu u segmentu od 1000 dolara za model od nerđajućeg čelika do $10.000 Edition modela.Apple Watch 2 stiže sledeće godine, LG ostaje jedini dobavljač displejaIzvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi