Greška

Došlo je do greške.

Apple sprema iPod touch sedme generacije sa all-screen dizajnom?

09.03.2019 10:59 | 0 Mobile
Apple sprema iPod touch sedme generacije sa all-screen dizajnom?


Prema svemu sudeći, iPod touch naredne generacije je sve bliži objavi, a postoje šanse da bismo mogli videti uređaj sa all-screen dizajnom, bez okvira i manje-više sličan iPhone XS modelu.

Ikonica, otkrivena u iOS 12.2 beta 4 verziji prikazuje mogući dizajn dolazećeg iPod-a, a vidljivo je da nema home tastera. Zanimljivo jed a uređaj nema ni izrez, tako da postoji mogućnost da će Apple odbaciti neke karakteristike u odnosu na iPhone.

Detalji o mogućoj objavi iPod uređaja sedme generacije nisu dostupni, ali znamo da će Apple održati događaj 25. marta i mnogi veruju da bi ovo mogao biti period kada će kompanija predstaviti novi iPod.


Pogledajte još: Ovako bi iPhone mogao evoluirati u sklopivi iPad tablet


Naravno, mora se naglasiti da je informacije o novom iPod-u potrebno uzeti sa rezervom, posebno jer postoje signali da bi ikonica koja je otkrivena mnogla biti lažna. Prvo, iPod touch logo nije centriran, što bi bio neočekivani dizajnerski propust od strane Apple tima, posebno ako znamo koliku pažnju kompanija pridaje ovom elementu.

Takođe, nedostatak modernih funkcija, kao što su Face ID i izrezi, bacaju dodatnu sumnju na Apple-ove pristup (ukoliko je autentičan) za novi iPod. Više detalja ćemo sigurno saznati u narednom periodu.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei bi mogao predstaviti dve osvežene verzije Watch GT uređaja

GeForce GTX 1660 neće imati GDDR6 video memoriju

10104
10105
10106
10107
10108
10109