Greška

Došlo je do greške.

Apple radi na hibridnoj prenosnoj konzoli sa RayTracing-om

11.05.2021 16:48 | 0 Games
Apple radi na hibridnoj prenosnoj konzoli sa RayTracing-om

 

U julu 2020 pojavila se glasina da Apple navodno radi na ARM baziranoj igračkoj konzoli, a sada su procurele dodatne glasine da je u pripremi hibridna konzola poput Nintendo Switch-a.

Vest potiče sa korejskog website-a Clien i navodi da Apple koristi novi custom SoC sa unapređenim GPU performansama i podrškom za ray tracing. Ovo znači da Apple neće koristiti jedan od trenutnih A ili Mprocesora, uključujući i novi Apple M2 chip koji će pokretati narednu generaciju njihovih proizvoda krajem ove godine i 2022.

Apple je navodno u pregovorima oko budućih gaming naslova za svoje prenosne konzole, udružujući se sa Ubisoft-om. Developerima su navodno poslati Apple TV uređaji sa A14X Bionic chipovima za testiranje kao pripremu za novu konzolu.


Pogledajte još: Apple namerno nije obavestio 128 miliona iPhone korisnika o ukradenim podacima

 

Moguće je i da nećemo nikada ugledati Apple konzolu, ali se čini da je ovo idealan trenutak da Apple uđe i na ovo tržište. S obzirom da je Bungie igru Halo pravio za Apple Mac pre nego što je Microsoft kupio kompaniju i na Halo igri praktično bazirao uspeh Xbox-a, nesumnjivo je da kada Apple nešto radi, radi da napravi veliki uspeh. 
Ostaje da se nadamo da će tako biti i ovog puta.

Izvor: Tweaktown

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Procurela GTA 6 mapa, na Redditu žalbe na previše vode

Sledeći MacBook Air stiže u bojama iMac-a

10404
10405
10406
10407
10408
10409