Greška

Došlo je do greške.

Apple radi na Bluetooth slušalicama koje će se zvati AirPods

16.07.2016 14:40 | 2 Mobile
Apple radi na Bluetooth slušalicama koje će se zvati AirPods

Prema najnovijem izveštaju, kompanija Apple će u okviru svog asortimana uskoro imati i u ponudi Bluetooth bežične slušalice, koje će se zvati AirPods. One su prvi put pomenute u januaru kada se pojavila prva glasina o njima, i tada je navedeno da će AirPod slušalice biti objavljene zajedno sa Apple iPhone 7 i Apple iPhone 7 Plus telefonima.

Danas se ponovo pojavila informacija vezana za AirPods slušalice, i navodi da će koristiti Bluetooth kako bi se povezivale sa uređajem. U slučaju da budu objavljene ove godine, predstavljaće jedan od malobrojnih noviteta koje će Apple predstaviti ove godine, a jedan od razloga za to je Apple-ova odluka da odbaci 3.5mm džek sa sledeće serije iPhone uređaja.

Bez 3.5mm porta na telefonu, korisnici iPhone-a će morati da se oslanjaju na nove EarPods slušalice sa Lightning konektorom, ili adapterom koji konvertuje 3.5mm ulaz, a sada i na bežične Bluetooth slušalice kao što su AirPod. Današnja glasina takođe navodi da će se AirPod slušalice puniti bežično, i da neće biti nikakvih žica između leve i desne slušalice.

Iako je septembar pravo vreme za njihovu objavu, zajedno sa sledećom generacijom iPhone telefona, još uvek nije poznato kada će biti predstavljene AirPods slušalice.

Izvor: Phonearena

slavisaj Član postova: 2724
Ovo je odlicna vest.
Hvala bogu da su se setili da izbace zice iz slusalica. Meni bas smetaju te zice.

Xiaomi zakazao događaj 27. jula

Lenovo predstavio svoj prvi Windows 10 Mobile telefon

10104
10105
10106
10107
10108
10109