Apple prestaje sa prodajom Thunderbolt Display monitora

Apple nije objavio zašto odbacuje 27-inčni ekran u saopštenju poslatom medijima, ali je naglasio da će Thunderbolt Display biti u prodavnicama dok traju zalihe

Apple je najavio da prestaje da prodaje Thunderbolt Display nakon što ga je držao u ponudi gotovo pet godina. Apple nije objavio zašto odbacuje 27-inčni ekran u saopštenju poslatom medijima, ali je naglasio da će Thunderbolt Display biti u prodavnicama dok traju zalihe, kao i da postoji veliki broj third-party opcija dostupnih ukoliko želite samostalan monitor. Nije bilo teško videti da se ovo sprema jer je Thunderbolt Display tehnologija sada već stara.
Po ceni od 1000 dolara ovih dana možete kupiti ultra-wide Quad HD ili 4K monitor, povremeno čak i sa ugrađenim Thunderbolt-om. To više nije čak ni primamljiva opcija u Apple-ovom spisku proizvoda jer za sličnu cenu možete kupiti iMac sa 5K displejem. Takođe, ekran koristi prvu generaciju Thunderbolta koja je zastarela u pogledu sa novim Thunderbolt 3 tehnologijama. Apple još uvek nije najavio šta će se desiti dalje, a iako postoji opcija da potpuno izađu sa tržišta monitora, moguće je i da se sprema novi model.
Mnogi Apple uređaji bez novih iOS i MacOS operativnih sistema
Izvor: Engadget
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi