Apple otvara prvu maloprodaju na Samsungovoj teritoriji

Bilo je glasina da Apple otvara novu maloprodaju u Južnoj Koreji blizu Samsungovog sedišta lociranog u Seulu, a kompanija je sada to i zvanično potvrdila.

Ukoliko se može reći da je Apple jedna od najuticajnijih kompanija u SAD, onda isto tako možemo reći da je Samsung jedna od najuticajnijih kompanija u Južnoj Koreji. To je jedan od retkih konglomerata u porodičnom vlasništvu koji ima ogromno poslovno carstvo i uživa veliko poštovanje. To je i razlog zašto je značajan korak to što je Apple odlučio da otvori prvu maloprodaju na Samsungovoj teritoriji.
Bilo je glasina da Apple otvara novu maloprodaju u Južnoj Koreji blizu Samsungovog sedišta lociranog u Seulu, a kompanija je sada to i zvanično potvrdila. Apple-u je trebalo mnogo vremena da donese odluku o otvaranju maloprodaje u sedištu svog velikog rivala. Kupci u Južnoj Koreji su morali da kupuju preko ovlašćenih Apple prodavaca, ali će sada sigurno želeti da prođu kroz Apple maloprodajno iskustvo po kome je kompanija poznata. Lokalni mediji izveštavaju da će Apple prodavnica biti otvorena u “famoznom” Gangam distriktu u novembru.
Proizvođač iPhone telefona menja ljude robotima
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi