Greška

Došlo je do greške.

Apple očekuje prodaju 230 miliona iPhone 8 telefona!?

20.04.2017 09:05 | 2 Mobile
Apple očekuje prodaju 230 miliona iPhone 8 telefona!?

Apple ima zaista neverovatno velike planove za predstojeći iPhone 8 telefon, a na to nam ukazuju i izveštaji koji se pojavljuju. Apple-ovi dobavljači čipova već su otpočeli proizvodnju nakon što su dobili narudžbe od kompanije.

Zbog velikih prodajnih očekivanja koje ima Apple, proizvođači će izraditi preko 50 miliona čipsetova po svakom tromesečju tokom druge polovine 2017. godine. Izvori iz kineske proizvodnje čipsetova otkrivaju da očekivanja idu ka tome da će Apple prodati 220-230 miliona iPhone telefona koji dolazi na desetogodišnjicu objave prvog iPhone-a, i koji će najverovatnije biti nazvan iPhone 8.

Uređaj će ispod haube imati Apple-ov A11 procesor koji će proizvoditi TSMC uz pomoć kompanija NXP i Qualcomm. U poslednjem tromesečju prošle godine, Apple je prodao 78 miliona iPhone telefona, što je povećanje od 18 posto u odnosu na isti period prošle godine.

Kakav ekran će imati predstojeći OLED iPhone telefon?

Izvor: Digitimes

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

 

Dejan Neregistrovan korisnik
Mislim da će razlike u dizajnu između S8 i i8 biti minimalne, ali će atraktivnost softverskog okruženja iPhonea odneti prevagu ... Iskreno, po prvi put mi je drago
Taj marketinški hype Samsunga na kom plove svi testeri u manjoj ili većoj meri me odavno nervira.
Jedina iskrena i realna praktično primenjljiva prednost Galaxy S serije u odnosu na konkurenciju u poslednje dve iteracije je kamera, a što će se po svoj prilici u ovoj seriji izgubiti.
Vizuelna dopadljivost S serije za kojom svi trče rezultovala je gomilom polomljenih ekrana i gotovo neprepoznatljivih telefona u oglasima sa polovnim telefonima i to sa cenama (!?!?) za koje možete kupiti neke poprilično moćne sprave.
SVE OSTALO je u realnom radu više nego uporedivo ....
Stoga ne pada mi na pamet da dajem 800 ili 900 Evra (kod nas sigurno i skuplje) za nešto što može da odradi klasični S7 ili Note 5, LG V20, One+ 3T ili iPhone 7 sad već za upola novca i to bez zakrivljenog ekrana
djalf Član postova: 3184
Mora da imaju neki insider info od nekog pastira.

Evo spiska svih igara potvrđenih za Nintendo Switch

Ubisoft otvara dva nova studija, jedan radi na AAA naslovu

10104
10105
10106
10107
10108
10109