Greška

Došlo je do greške.

Apple navodi da će softverski apdejt popraviti izdržljivost iPhone X telefona pod hladnim uslovima

14.11.2017 11:59 | 0 Software/Web
Apple navodi da će softverski apdejt popraviti izdržljivost iPhone X telefona pod hladnim uslovima

Kompanija Apple je izjavila da radi na softverskoj popravci svojih iPhone X telefona, nakon izveštaja da njihovi ekrani imaju loš odziv u hladnim uslovima. Nažalost trenutno nema nikakvih informacija vezanih za zelenu vertikalnu liniju koja se pojavljuje na ekranima ovog telefona.

Odgovor je usledio nakon što su mnogi korisnici prijavili neispravnost ekrana, a jedan od korisnika Dongtiangezhu je izjavio kako je njegov  iPhone prestao da radi na tri sekunde pri temperature do -2 celzijusa.

iPhone X, koji je objavljen 3. novembra , čija se cena kreće oko 1250 dolara, je prvi Apple-ov telefon koji dolazi sa OLED panelom, koji nudi veći kontrast i nudi daleko bolji odziv od LCD displeja, koji su za razliku od OLED displeja dosta stabilniji.

Apple je izjavio da svi iPhone uređaji mogu da funkcionišu ispravno na temperaturi od 0 do 35 stepeni celzijusa i da bi trebalo da se drže na temperaturama od  -20 do 45 stepeni. Temperaturni uslovi mogu da izazovu promenu ponašanja uređaja,  kako bi regulisao njegovu temperaturu. Prema Apple-ovo zvanično vebsajtu : “Korišćene iOS uređaja izvan njegovog opsega rada može privremeno skratiti radni vek baterije i dovesti do isključenja samog uređaja”.

2016. godine je internet portal NetEase Inc sproveo istraživanje gde je testirao šest različitih telefona, među kojima su bili iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 5 kao i kineski Xiaomi I Huawei. Prilikom ovog testiranja je utvrđeno da se iPhone 6 prvi gasi na temperaturi od 0 stepeni za svega 29 minuta, dok Huawei Mate 8 potroši najviše snage pri toj temperature.

Izvor: Caixinglobal

Nekoliko iPhone X telefona primećeno sa zelenom vertikalnom linijom

Tinejdžeri žele iPhone - odrasli Galaxy S8

Honor V10 bez bezela će biti predstavljen 5. decembra

  • Povezane teme:
10504
10505
10506
10507
10508
10509