Greška

Došlo je do greške.

Apple kopira Samsung: Eksplodirao i iPhone 7 Plus

30.09.2016 16:25 | 12 Mobile
Apple kopira Samsung: Eksplodirao i iPhone 7 Plus

Dva najveća svetska proizvođača telefona ne prestaju da kopiraju jedan drugog. Tokom godina, dve kompanije su optuživane i optuživale su jedna drugu za plagijate. Ovoga puta, Apple je ponovo "kopirao" Samsung i to u vidu iPhone 7 Plus modela koji je eksplodirao. Znamo da je Samsung ovih dana u velikim problemima zbog čestih prijava Samsung Galaxy Note7 telefona koji eksplodiraju ili se zapale, a sada se južnokorejskoj kompaniji priključio i Apple sa prvim prijavljenim iPhone 7 Plus modelom koji je eksplodirao.

Šalu na stranu, na internetu su osvanule fotografije iPhone 7 Plus modela, za koji Reddit korisnik "kroopthesnoop" tvrdi da je eksplodirao u transportu. Za sada deluje da se radi o izolovanom incidentu. Prema njegovim rečima, Iphone je eksplodirao tokom tgransportovanja. Kada je korisnik naručio svoj telefon i izvadio ga iz kutije u kojoj je uređaj stigao, zatekao je ono što se može videti na fotografijama.

apple1.jpg

Za sada nema previše detalja o ovom incidentu, a sve što je vlasnik uređaja rekao jeste: "Nešto se desilo na putu između fabrike i isporuke". Apple nije javno komentarisao ovaj incident, ali je sigurno da će kompanija sprovesti istragu.

Više fotografija je dostupno ovde.

Izvor: 9to5mac

Komentari

0 Dodaj komentar

Više korisnika želi AirPods slušalice nego Apple Watch

Google odložio Android Wear 2.0 za 2017. godinu

10104
10105
10106
10107
10108
10109