Greška

Došlo je do greške.

Apple je uspeo da prevaziđe probleme sa proizvodnjom Watch Series 7 satova

11.09.2021 14:05 | 0 Mobile
Apple je uspeo da prevaziđe probleme sa proizvodnjom Watch Series 7 satova


Mark Gurman iz Bloomberga je nedavno objavio zabrinjavajuće vesti koje se tiču Apple pametnih satova, a to je da bi nova generacija nosivih uređaja mogla da se suoči sa odlaganjem zbog problema u proizvodnji. Međutim, u svom najnovijem izveštaju analitičar Ming-Chi Kuo izveštava da je ovaj problem prevaziđen.

Ipak, ističe se da ne bi trebalo očekivati da Watch Series 7 satovi budu dostupni u prodaji odmah nakon objave 14. septembra. Prema navodima Kua, Apple će početi sa masovnom proizvodnjom satova sredinom septembra i biće potrebno izvesno vreme da se iz fabrika distribuiraju u prodavnice. Sugeriše se da je period masovne proizvodnje pomeren za dve nedelje, tako da se isporuka očekuje krajem septembra.

 

Ako ste propustili: Apple Watch Series 7 bi mogao biti odložen zbog problema sa proizvodnjom


Novi OLED G6 panel je navodno krivac za probleme koji se pojavljuju u proizvodnji. U pitanju je novi tip panela, koji Apple do sada nije koristio, a karakteriše ga novi dizajn kablova i novi proces koji poboljšava izdržljivost. S druge strane, G6 paneli su lakši i jeftiniji za proizvodnju.

Ming-Chi Kuo navodi da će Luxshare sastaviti 70% Apple Watch Series 7 satova, a ovi uređaji će biti spremni pre onih na kojima radi Foxconn. Predviđa se da će Series 7 satovi biti isporučeni u 14 do 16 miliona primeraka do kraja godine.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Uncharted franšiza stiže na PC

FURY Beast 3600 CL18 - novo ime, stari poznanik (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109