Greška

Došlo je do greške.

Apple je slučajno na svom sajtu izlistao četiri nova iPad Pro modela

17.03.2020 21:59 | 0 Mobile
Apple je slučajno na svom sajtu izlistao četiri nova iPad Pro modela


Ukoliko slučajnu objavu na Apple sajtu posmatramo kao indikaciju, uskoro nas očekuje osvežena linija iPad Pro tableta. Na svom sajtu u Kini kompanija je privremeno izlistala četiri nova iPad Pro modela. Ovo je brzo primećeno od strane internet medija, pa screenshotovi kreirani pre nego što sz izlistani uređaji uklonjeni sa Apple stranice za podršku.

Zanimljivo je da dva od četiri modela (A2228 i A2229) odgovaraju nedavnim listinzima i sertifikatima kod EEC (Eurasian Economic Commission). U prošlosti su EEC listinzi uglavnom nagoveštavali skoru objavu Apple proizvoda.

ipad2_9.jpg


Kada je u pitanju ono što se može očekivati od kompanije Apple, analitičar Ming Chi-Kuo sugeriše trostruki sistem kamera sa 3D sensing mogućnostima. Dojavljivač Sonny Dickson je ovo potvrdio krajem prošle godine preko skica rendera 11-inčnog iPad Pro modela. Međutim, najzanimljivije izmene možda neće biti na hardverskom polju. Prošlog meseca u iPadOS 14 kodu je primećena podrška za miša, što znači da bi iPad Pro mogao biti promovisan kao zamena za laptop.

Ostaje pitanje kada će Apple predstaviti nove iPad Pro modele, a raniji izveštaji su pominjali da će se to desiti najranije tokom prve polovine 2020. godine.

Izvor: Engadget

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Realme 6i predstavljen sa Helio G80 čipsetom, 48MP glavnom kamerom

Predstavljen je novi Moto E6s, sa 6.1-inčnim HD ekranom

10104
10105
10106
10107
10108
10109