Greška

Došlo je do greške.

Apple je potvrdio da će iOS 15.4 biti objavljen sledeće nedelje

09.03.2022 20:10 | 0 Software/Web
Apple je potvrdio da će iOS 15.4 biti objavljen sledeće nedelje

 

Najnovije ažuriranje softvera za iPhone, koje je dostupno kao javna beta od januara, još uvek nema zaključan datum objavljivanja, iako je Apple najavio da će stići između 14. i 18. marta tokom događaja „Peek Performance“ .

Pošto će nove opcije iPhone-a 13 i 13 Pro stići 18. marta, zajedno puštanjem u prodaju upravo najavljenog iPhone SE (2022), naša pretpostavka je da će iOS 15.4 biti dostupan istog datuma.

U svakom slučaju, nova verzija će sa sobom doneti nekoliko zanimljivih promena u načinu rada kompatibilnih iPhone modela.

Glavno ažuriranje tiče se Face ID, sa podešavanjem koje omogućava softveru za prepoznavanje lica da radi čak i kada korisnik nosi masku. Ovo se, naravno, nadovezuje na prethodno rešenje koje je Apple napravio, u kojem se uobičajene bezbednosne provere Face ID-a mogu zaobići ako korisnik nosi Apple Watch povezan sa njihovim iPhone-om. Za one koji ne poseduju jedan od Apple-ovih pametnih satova, ovo bi trebalo da se pokaže kao mala ali korisna funkcija.

 

ios15.jpgAli nije jedina stvar koja se ističe u predstojećem ažuriranju.

Appleova nova funkcija Tap to Pay takođe dolazi, a omogućava da se kompatibilni iPhone uređaji transformišu u terminale za beskontaktna plaćanja. Iako nije masovno privlačna funkcija, to znači da će iPhone uskoro imati potencijal da postane digitalni registar, a za one koji imaju preduzeća koja se oslanjaju na namenske čitače kartica, omogućava im da sve to rade sa pametnog telefona.

Tu je i nova bezbednosna funkcija za AirTags, a što se tiče kompatibilnosti, iOS 15.4 će biti dostupan za bilo koji uređaj koji već podržava iOS 15. To znači da bi sve od iPhone 6S prve generacije, do nekog od modela iPhone 13, trebalo da ga podržava, piše Pocket-lint.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Pojavile se slike globalnih verzija Xiaomi 12 i 12 Pro, znamo i cene ova dva i 12X

Testirali smo za vas: Motorola Edge 30 Pro recenzija

10504
10505
10506
10507
10508
10509