Greška

Došlo je do greške.

Apple je na putu da tokom jeseni objavi novi MacBook Pro

04.10.2021 10:19 | 0 Mobile
Apple je na putu da tokom jeseni objavi novi MacBook Pro


Apple je već ažurirao iPhone, iPad i Apple Watch za ovu sezonu, ali i dalje čekamo na ažuriranu Mac liniju. Ranije smo imali dosta glasina o tome da redizajnirani MacBook Pro stiže tokom jeseni, a sada Mark Gurman iz Bloomberga ističe da će MacBook Pro sa M1X čipom stići tokom narednih meseci.

Apple uobičajeno održava svoje događaje, koji se fokusiraju na Mac uređaje, tokom oktobra ili početkom novembra. Prvi M1 Mac laptopovi su predstavljeni u novembru prošle godine.

 

Pogledajte još: Otkrivene su moguće rezolucije za 14-inčni i 16-inčni MacBook Pro


Gurman sugeriše da će postojati dve M1X varijante laptopa, obe sa 10-jezgarnim procesorima (osam jezgara visokih performansi i dva efikasna jezgra). Razlike između dva čipa biće u domenu grafike - Apple bi mogao ponuditi M1X sa 16 ili 32 grafička jezgra. Kada su Apple-ovi ostali Mac uređaji u pitanju, Gurman ističe da kompanija radi na čipu visokih performansi za budući Mac Pro, kao i na M2 čipu za MacBook Air, iMac i slabije MacBook Pro modele.

Ranije glasine su sugerisale da će naredna MacBook Pro imati potencijalne modele od 14 i 16 inča, sa redizajnom koji će omogućiti više portova kao što su HDMI i slotovi za SD kartice. Apple bi mogao vratiti i MagSafe port za punjenje, ali i odbaciti Touch Bar.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

OnePlus 9 telefoni prvi dobijaju ColorOS 12 javnu betu

Realme GT Neo2 stiže u Evropu, poznate moguće cene

10104
10105
10106
10107
10108
10109