Greška

Došlo je do greške.

Apple je i dalje zainteresovan za kreiranje sopstvenog savitljivog telefona

28.12.2018 18:30 | 0 Mobile
Apple je i dalje zainteresovan za kreiranje sopstvenog savitljivog telefona


Očekuje se da Samsung objavi svoj savitljivi telefon 2019. godine. Takođe, ranije smo čuli izveštaje da su i druge kompanije, kao što je Huawei, zainteresovane za ovakve uređaje. Ne tako davno pojavile su se i glasine da Apple možda razmatra ulazak na ovo tržište, sa svojim fleksibilnim telefonom.

Izgleda da Apple istražuje ideju, ili barem koncept koji stoji iza nje. Prema izveštaju Patently Apple, čini se da je Apple podneo zahtev za patent u vezi sa specijalizovanim premazom za displeje koji bi trebalo da budu savijeni. Ovaj premaz je namenjen zaštiti displeja i omogućavanju savijanju bez oštećenja, posebno kod višestruke upotrebe.


Pogledajte još: Apple će zadržati iPhone notch dizajn bar do 2020. godine


Iako ove informacije ne pružaju previše uvida u razvoj situacije sa kreiranjem Apple savitljivog ekrana, one u najmanju ruku pokazuju da je kompanija u određenoj meri zainteresovana za tehnologiju. Alternativno, Apple možda samo pokušava da pronađe rešenje koje bi mogao da licencira ili prodaje drugim kompanijama koje žele da kreiraju savitljive telefone.

Sudeći prema prethodnim glasinama, Apple-ov savitljivi telefon je godinama udaljen od konkretne objave, tako da se ne očekuje u neko skorije vreme.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Samsungovi telefoni iz srednjeg segmenta bi mogli dobiti zakrivljene LCD displeje

Epic Games ostvario profit od tri milijarde dolara zahvaljujući Fortnite-u

10104
10105
10106
10107
10108
10109