Apple iWatch od novembra u masovnoj proizvodnji

Apple-ov dugo očekivani iWatch od novembra ulazi u masovnu proizvodnju, prema navodima Ming-Či Kuoa, analitičara kompanije KGI Securities.

Apple-ov dugo očekivani iWatch od novembra ulazi u masovnu proizvodnju, prema navodima Ming-Či Kuoa, analitičara kompanije KGI Securities. Kuo, koji je poznat po odličnim analizama prilika u kompaniji Apple, revidirao je svoje prvobitne analize, koje su ukazivale da će iWatch proizvodnja početi krajem septembra. “Prolongirali smo vremenski period u kome bi proizvodnja Apple iWatch  ređaja trebalo da započne, a takođe smo smanjili predviđenu isporuku ovih pametnih satova u ovoj godini, za 40 odsto, odnosno na tri miliona jedinica”, ističe Kuo. Ovo odlaganje proizvodnje se objašnjava problemima sa hardverom i softverom, sa kojima Apple inženjeri moraju da se izbore. Četiri ključne karakteristike Apple iWatcha će biti: fleksibilni AMOLED displej, displej cover od safira, bolje standarde vodootpornosti, nove SoC delove. Iako je proizvodnja Apple iWatcha pomerena, i dalje se predviđa da će pametni sat biti lansiran do kraja godine, najverovatnije tokom sezone praznika.Izvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi