Apple iPhone ponovo se spominje u Samsungovoj reklami

I dalje nema čvrstih dokaza da će Apple predstaviti veće (4,7” i 5,5”) iPhone telefone, ali je Samsung ove glasine iskoristio za svoju novu reklamu.

Negativne reklame su svakodnevnica u Americi, a Samsung koristi takvu televizijsku kulturu da u svojim reklamam često spomene Apple uređaje. Tako je i sa najnovijom reklamom za Galaxy S5, koja se zapravo odnosi na buduće iPhone uređaje. I dalje nema čvrstih dokaza da će Apple predstaviti veće (4,7” i 5,5”) iPhone telefone, ali je Samsung ove glasine iskoristio za svoju novu reklamu. U ovoj reklami jedna od dvojice mladića drži iPhone 5S i srećan je zbog toga što će se (verovanto) pojaviti veći iPhone ove jeseni. Drugi momak ga ohrabruje u iščekivanju budućeg telefona, dok koristi Galaxy S5 i cela reklama se zasniva na tome da je “sledeća velika stvar (zapravo) već tu,” te da kvalitetni telefoni sa velikim ekranom već postoje. Reklamu možete videti ispod.

Izvor: iMore

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi