Apple: iPad Pro nema virusa

Apple je pokrenuo novu seriju reklama za iPad Pro tablet, jasno pozicionirajući ovaj uređaj kao alternativu Windows računarima kao što je Microsoft-ov Surface 2 u 1

Apple je pokrenuo novu seriju reklama za iPad Pro tablet, jasno pozicionirajući ovaj uređaj kao alternativu Windows računarima kao što je Microsoft-ov Surface 2 u 1. Jedna od Apple-ovih reklama stavlja akcenat na činjenicu da su Windows računari podložni malware infekcijama, dok je iPad Pro potpuno bezbedan uređaj i nijedan virus ne može da mu naudi. Potom, tu je i reklama koja poredi iPad Pro sa Windows računarom, objašnjavajući da je Apple-ov uređaj bolji izbor.
Naravno, treba napomenuti da iPad Pro pokreće iOS operativni sistem koji je ograničen na App Store prodavnicu aplikacija, dok Windows uređaji koji pokreću punu verziju Windowsa 10 mogu takođe da instaliraju Win32 aplikacije kao što je Photoshop i mnoge druge. “iPad Pro nije ni blizu da bude računar. iPad Pro nije računar. On je u stvari brži od većine laptopova, ima LTE kao telefoni, i ekran osetljiv na dodir na kome možete da pišete” poručuje Apple.
Iako je Apple ovde u pravu, ista funkcionalnost postoji i na Windows 10 uređajima uključujući LTE i ekran osetljiv na dodir.
U martu bismo mogli videti nove iPad-e, crveni iPhone 7 i 128GB iPhone SE

Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi