Apple iBook novi detalji

Na internetu su se pojavile informacije, navodno iz izvora bliskih kompaniji Apple, o Apple iBook notebook računarima baziranim na Intelovim procesorima, koji bi trebalo da postanu dostupni tokom proleća. Apple je već predstavio MacBook Pro prenosive računare zasnovane na Intel Core Duo procesorima, dok bi novi iBook trebalo da bude zasnovan o

Na internetu su se pojavile informacije, navodno iz izvora bliskih kompaniji Apple, o Apple iBook notebook računarima baziranim na Intelovim procesorima, koji bi trebalo da postanu dostupni tokom proleća. Apple je već predstavio MacBook Pro prenosive računare zasnovane na Intel Core Duo procesorima, dok bi novi iBook trebalo da bude zasnovan oko nešto slabije platforme. Kako stvari stoje, iBook će biti zasnovan oko jednojezgarnih Intel procesora specijalno izrađenih za ove računare, brzine 1.67 GHz. Ekran ovih uređaja će biti 13” LCD. Pakovanje će uključivati Front Row softver za rad sa multimedijalnim sadržajima, kao i Apple Remote daljinski ispravljač. Još jednu novinu će predstavljati iSight integrisana kamera sa Photo Booth softverom. Eksterni dizajn ne bi trebalo da odstupa od sadašnje iBook serije. Postojaće dve inicijalne kofiguracije, koje će se razlikovati po prisustvu SuperDrive optičkog uređaja. Jeftiniji model će koštati tik ispod 1000 dolara. Sve konfiguracije će imati infracrveni port za rad sa Apple Remote daljinskim ispravljačem dometa od oko 10 metara.

Izvor: Mobile-review

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi