Apple i Samsung sklapaju primirje?

Izveštaji iz Koreje, te izjava neimenovanog zvaničnika upoznatog sa industrijskim tokovima, navode da su Apple i Samsung spremni da zakopaju ratne sekire.

Izveštaji iz Koreje, te izjava neimenovanog zvaničnika upoznatog sa industrijskim tokovima, navode da su Apple i Samsung spremni da zakopaju ratne sekire. Navodi se da su kompanije umorne od trošenja novca na suđenja, te da oba tehnološka giganta traže način da okončaju dugogodišnje razmirice. Dodatno, Apple želi da i dalje ima na raspolaganju kompaniju Samsung kao dobavljača komponenti. Navodno, obe kompanije  će odustati od svih žalbi na presude koje su podnete tokom prethodne godine. Neimenovani zvaničnik navodi i da je Apple veoma zainteresovan za lansiranje nosivih uređaja sa OLED displejima, što bi mogao biti još jedan razlog zašto će Apple i Samsung okončatu razmirice i početi novu saradnju.Izvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi