Apple donosi iMessage na Android uz Material Design?

Apple ima iMessage aplikaciju za razmenu poruka koja je do sada bila ekskluzivno dostupna na iOS uređajima, ali je pitanje da li će tako i ostati

Apple ima iMessage aplikaciju za razmenu poruka koja je do sada bila ekskluzivno dostupna na iOS uređajima, ali je pitanje da li će tako i ostati. Bez obzira da li će Apple objaviti iMessage na Androidu, teško je verovati da nisu ni planirali da prošire servis.
Džon Gruber sa sajta Daring Fireball poručuje da su mu pouzdani izvori izjavili da se u Apple-u govorilo o verziji iMessage aplikacije za Android. Glasine govore da bi iMessage mogao da se pojavi na Androidu ili sa iOS dizajnom, ili sa Material Design smernicama. Prema Gruberu, postoji dovoljno dokaza da možemo da pretpostavimo da će Apple objaviti iMessage na Androidu, iako se još uvek ne zna ni približan datum.
Sajt iMore poručuje da su se glasine da iMessage stiže na Android počele pojavljivati još nakon WWDC 2016 događaja, a da ih je sad Gruber podstakao. Argument za čuvanje iMessage aplikacije na iOS platformi mogao bi da bude da bi u suprotnom moglo da dođe do egzodusa korisnika na Google-ovu platformu, iako je to malo verovatno.
Google Assistant VS Siri: video nam pokazuje poređenje glasovnih asistenata
Izvor: Imore
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi