Apple dobio patent za novi iPad Smart Cover

Podnet još 2012. godine, patent pokriva dodatne funkcije Smart Cover-a uključujući i dodatni ekran osetljiv na dodir za korisnike iPad tableta.

Apple je upravo dobio patent za novi Smart Cover namenjen za Apple iPad tablete. Podnet još 2012. godine, patent pokriva dodatne funkcije Smart Cover-a uključujući i dodatni ekran osetljiv na dodir za korisnike iPad tableta. Takođe podržava korišćenje olovke. Mogućnost za drugi, dodatni ekran za iPad tablete bi mogla da načini tablet funkcionalnijim za poslovne korisnike.
Zanimljiva ilustracija sa patentne prijave nam pokazuje da će korisnici moći da hvataju beleške sa spoljne strane Smart Cover-a a da rukopis bude prenet u tekst. Druge upotrebe Smart Cover-a uključuju savijanje maske na određeni položaj kako bi se pretvorio u postolje za gledanje videa. Iako to može biti učinjeno i sa sadašnjim modelima, patentirani ima kontrole koje se mogu koristiti oko postolja.
Test brzine svih postojećih iPhone modela (video)
Izvor: Phonearena
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi