Greška

Došlo je do greške.

Apple dobavljač sugeriše tri kamere za iPhone modele od 2019. godine

16.06.2018 20:06 | 0 Mobile
Apple dobavljač sugeriše tri kamere za iPhone modele od 2019. godine


Izgleda da su bile preuranjene glasine da bi ovogodišnji Apple iPhone X Plus model mogao stići sa tri kamere na poleđini. Largan Precision, jedan od dobavljača delova za kemere na Apple uređajima, otkriva da sistem sa više senzora neće masovno biti implementiran pre 2019. godine.

Navodi se da su u planu za narednu godinu mnogi telefoni sa tri ili više kamera na poleđini, zajedno sa pravim optičkim zumiranjem, a Largan Precision će masovno proizvoditi ovakve kamera module. Trenutno, iPhone i Android telefoni koriste 6-slojne objektive, ali premijum modeli za narednu godinu bi mogli dobiti sedam slojeva.

Pročitajte još: Apple bi mogao implementirati jednu od najzanimljivijih funkcija sa Google Pixel 2 linije

Pored ovoga, očekuje se da više brendova implementira periskop tehnologiju zumiranja, a kako su ovi modeli teški za proizvodnju, postoji mogućnost nedostatka zaliha i problema u dostupnosti. Prvi telefon, najavljen sa 5x optičkim zumom, jeste Oppo Find X koji stiže naredne nedelje.

Ranije su se pojavile glasine da bi i Samsungov Galaxy S10 model mogao stići sa tri kamere na poleđini, a Apple sigurno neće sedeti skrštenih ruku i pratiće južnokorejsku kompaniju svojim najskupljim iPhone modelom.

Izvor: PhoneArena

Komentari

0 Dodaj komentar

Objavljen Asus ZenFone Ares: Snapdragon 821, 8GB RAM-a

Gmail za iOS će uskoro koristiti AI za prikaz bitnih email obaveštenja

10104
10105
10106
10107
10108
10109