Greška

Došlo je do greške.

Apple dizajner: za uspeh Apple Watcha biće potrebne godine

07.11.2015 13:44 | 0 Mobile
Apple dizajner: za uspeh Apple Watcha biće potrebne godine

Sudbina Apple Watch pametnog sata, bila ona maloprodajni uspeh ili prva greška nakon smrti Stiva Džobsa, još uvek se utvrđuje. Apple-ov dizajnerski guru Mark Njuson otkrio je šta misli o budućnosti pametnog sata u nedavnom intervjuu za australijski Financial Reviewi i njegovi komentari mogu da nam kažu mnogo više od bilo čega što smo čuli iz Apple-a u prethodnim mesecima.

"Koliko ja znam, izuzetno je uspešan. Poenta je da je to početak nečega" rekao je Mark za časopis i dodao da su ljudi, potrošači i analitičari nestrpljivi. Markovi komentari su usmereni ka frustracijama da Apple Watch-u nedostaje uspeh kakav ima iPhone. Međutim, kompanijin smartfon objavljen 2007. godine takođe je u početku naišao na sumnjičavost, ali mu nije trebalo mnogo da uhvati pažnju potrošača.

"Pogledajte iPhone, to je stvar koja je promenila situaciju. I ja verujem da će i ovaj proizvod biti taj koji će promeniti stvari na tržištu. Nemam nikakve sumnje da će za pet godina sve biti u redu" rekao je Mark. U intervjuu za CNBC, Erik Migicovski, CEO kompanije Pebble, konkurenta Apple Watch pametnom satu rekao je da je to pre luksuzni uređaj nego mejnstrim. Ovako dugačak period o kome govori Mark za uspeh Apple Watch pametnog sata će samo dodatno produbiti brige nekih koji uređaj već vide kao razočarenje među potrošačima.

Apple Watch isporučen u preko sedam miliona primeraka od lansiranja

Izvor: Mashable

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Tehnička podrška Dell, HP i Lenovo kompanija poručuje korisnicima da uklone Windows 10?

Benchmark shop akcija: Cooler Master Elite 120 Advanced kućište po ceni od 3990 dinara

10104
10105
10106
10107
10108
10109