Greška

Došlo je do greške.

Apple bi mogao omogućiti kreiranje grupnih selfija na daljinu

08.06.2020 13:07 | 0 Software/Web
Apple bi mogao omogućiti kreiranje grupnih selfija na daljinu


Patenti nam uobičajeno daju bolju ideju o tome šta kompanije spremaju za svoje buduće uređaje. Sada je otkriven patent kompanije Apple, koji bi korisnicima omogućio da kreiraju "sintetičke grupne selfije".

Uskoro bi mogla postojati mogućnost da se grupni selfiji kreiraju iako niste pored ljudi u fotografiji. Prema informacijama iz Apple patenta, nova aplikacija bi omogućila drugim ljudima da postanu deo korisnikovog grupnog selfija, a učesnici bi bili na odgovarajući način postavljeni u okviru frejma. Patent takođe opisuje prozor koji bi se pojavio  na uređaju pozvanog korisnika, koji bi mu omogućio da učestvuje u grupnom selfiju ukoliko prihvati poziv.

apple2_68.jpg

Grupne fotografije bi uključivale standardne fotografije, uskladištene video fotografije, slike iz live stream-ova, što bi omogućilo nekoliko različitih opcija u procesu kreiranja sintetičkih selfija.

 

Pogledajte još: Apple iPad Air 4 bi mogao imati 11-inčni displej i USB-C port


Prijava za ovaj patent je podneta još 2018. godine, a nedavno je odobrena kompaniji Apple. Naravno, ne postoji garancija da će ideja iz patenta biti implementirana u konkretnu aplikaciju, ali predstavlja zanimljiv koncept za budućnost.

Izvor: PocketNow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Uđite u najbrži evropski superkompjuter iz udobnosti vaše fotelje

AMD: Era 4GB grafičkih karti je okončana

10504
10505
10506
10507
10508
10509