Greška

Došlo je do greške.

Apple bi mogao implementirati OLED displeje u tablete i MacBookove

24.06.2019 18:30 | 0 Mobile
Apple bi mogao implementirati OLED displeje u tablete i MacBookove


Apple je pre nekoliko godina konačno prihvatio OLED ekrane na iPhone-ima i mnogi su počeli da diskutuju o tome kada bi kompanija mogla da implementira OLED displeje i u neke od svojih drugih proizvoda. Novi izveštaj iz Južne Koreje sugeriše da Apple možda razmišlja o OLED ekranima za svoje tablete i notebookove.

Kompanija OLED ekrane za iPhone poručuje od Samsung Display-a. U izveštaju se navodi da Apple nije kupio onoliko OLED panela za iPhone koliko je prvobitno rekao da će kupiti, a Samsung Display sada želi da Apple plati kaznu za ovo. Apple u je u međuvremenu predložio drugačije rešenje, prema navodima.

 

Pogledajte još: MacBook Pro od 16 inča bi mogao biti objavljen u septembru


Izveštaj iz Južne Koreje tvrdi da je Apple, umesto da plati kaznu kompaniji Sasmung, ponudio da kupi OLED panele za proizvode kao što su tableti i lapopovi. Ukoliko se to dogodi, sugeriše se da kompanija planira uvođenje OLED ekrana na iPad i MacBook linije.

Ovde je bitno napomenuti da izveštaj tvrdi da je ovo jedna od opcija koje dve kompanije razmatraju kako bi se izmirile obaveze. Da li će se ovo i dogoditi, ostaje da se vidi.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

MacBook Pro od 16 inča bi mogao biti objavljen u septembru

Oppo objavio promo video za telefon sa selfi kamerom ispod ekrana

10104
10105
10106
10107
10108
10109